SPOR ŞÛRASI VE ÇALIŞTAYI

SPOR ŞÛRASI VE ÇALIŞTAYI

Genel Haberler - 12-10-2021 09:52

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan ŞURA Kent Politikaları ve Araştırmaları Merkezi öncülüğünde`, Valilik, Kocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Kocaeli Ticaret Odası, Kocaeli Sanayi Odası, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, Kocaeli Kent Konseyi iş birliği ile Kocaeli Spor Eylem Planı Hazırlanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

 

Kocaeli İli Spor Eylem Planı Hazırlanmasına yönelik çalışmalar yapmak. Spor adına tüm paydaşlar ile ortak akılda buluşularak, geçmiş deneyimler, mevcut durum, gelecek planlamaları ile iyi uygulama örneklerinin konuşulması hedeflenmiştir.

 

   Kocaeli Valimiz Seddar YAVUZ, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir BÜYÜKAKIN, anahtar konuşmacı ASKF Başkanı Murat AYDIN’ın katılımıyla Spor Şurası ve Çalıştayı gerçekleştirmiştir.

 

 Çevre Şurası ve Çalıştayı 9 masa başlığında; 500 katılımcının bulunduğu 69 Kamu Kurum-Kuruluşu, Özel Teşebbüs Temsilcilerinin davet edildiği “Şûra”, 219 katılımcıyla Çalıştay oturumlarımız tamamlanmıştır.

 

12 Ekim 2021 Salı günü Kongre Merkezinde, kentteki ilgili tüm aktörlerin aktif katılımı ile gerçekleştirilen çalıştay programında 9 ana başlıkta çalışma masaları yer almıştır;

 

Kocaeli Kent Yaşamı ve Spor Spor Eğitimi, Okul Sporları ve Altyapı Kamu Spor Yatırımları ve Özel Spor İşletmeleri Spor Turizmi, Doğa Sporları Su Sporları Salon Sporları Engelliler ve Spor Spor Kulüpleri (Futbol- Kocaelispor) E-spor

 

Elde edilecek raporlar, hazırlanacak Kocaeli Spor Master Eylem Planına katkı sağlayacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Günün Diğer Haberleri