Fen İşleri Dairesi Başkanlığı

Ayşegül YALÇINKAYA
0262 324 24 98 aysegul.yalcinkaya@kocaeli.bel.tr Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  İzmit / Kocaeli

1980 yılında İzmit'te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İzmit’te tamamladı. Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. Bahçeşehir Üniversitesi Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi Yüksek Lisans programını tamamladı.  Özel sektörde saha mühendisi ve şantiye şefi olarak görev yaptıktan sonra 2005 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nda İnşaat Mühendisi  olarak göreve başlamış olup, sırasıyla Fen İşleri Daire Başkanlığı’nda Yol ve Sanat  Yapıları Şefi, Aykome Şube Müdürü, Yapı İşleri Kontrol Şube Müdürü, Ulaşım Dairesi Başkanlığında Ulaşım Yapıları Şube Müdürü olarak görev yapmıştır. 20.09.2016 tarihinde Ulaşım Daire Başkanı olarak görevlendirilmiştir. Evli ve 1 çocuk annesidir.