Büyükakın, Gülmen ve Arslan’ın acısını paylaştı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yakınlarını kaybeden Nevzat Gülmen ve Mustafa Arslan’ı ziyaret ederek taziye dileklerini iletti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bir süre önce babası Yaşar Gülmen’i kaybeden AK Parti İstişare Kurulu Üyesi Nevzat Gülmen’i iş yerinde ziyaret etti. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Büyükşehir Belediyesi Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Gülmen ailesinin acısını paylaşan Başkan Büyükakın, taziye dileklerini iletti. Ablası Huriye Şişman’ı kaybeden Gazeteci Mustafa Arslan’ı da Gebze Ulus Mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden Başkan Büyükakın, vefat eden Huriye Şişman’ın ruhuna dua etti. Gazeteci Mustafa Arslan ve aile fertleri ile bir süre sohbet eden Başkan Büyükakın, ailenin acısını paylaştı.

Bu içerik 26-07-2024 11:15'da eklendi.