Büyükşehir’den çocuklar için atölye etkinliği

Çocuklar, yaz tatiline renk katacak atölyelerde, dijital dünyadan uzaklaşarak sanatla buluşacak

Büyükşehir’den çocuklar için atölye etkinliği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü, yaz aylarında çocukların sanatla içi içe olabilecekleri resim atölyeleri düzenleyecek. Yaz tatiline renk katacak resim atölyelerine Seka Sanat ve İhtisas Merkezi evsahipliği yapacak. Çocuklar telefon ve tabletler yerine boya fırçalarıyla sanatın büyülü dünyasında yer alacak. Atölyelere 5 ile 7 yaş arasındaki çocuklar katılabilecek.

4 RESİM ATÖLYESİ

Resim Atölyeleri; akrilik, çanta, sulu boya ve dökme akrilik olmak üzere dört atölyeden oluşacak. Eğitimler Büyükşehir Belediye Konservatuvarı’nın eğitim kadrosu tarafından verilecek. Çanta atölyesine Büyükşehir Belediyesi Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri katılacak.

İLK ATÖLYE ETKİNLİĞİ 25 TEMMUZ’DA

İlk atölye etkinliği 25 Temmuz Perşembe Akrilik Atölyesi ile başlayacak. Ardından 7 Ağustos Çarşamba günü Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencilerinin katılacağı Çanta Atölyesi’nin etkinliği yapılacak. Bu etkinlikleri 08 Ağustos ve 15 Ağustos Perşembe günleri düzenlenecek Sulu Boya Atölyeleri izleyecek. Son atölye etkinliği ise 29 Ağustos Perşembe günü Dökme Akrilik Atölyesi ile yapılacak. 7 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek Çanta Atölyesi 13.00’te, diğer atölyeler ise 14.00’de faaliyetlerine başlayacak.

BAŞVURULAR E-BELEDİYE ÜZERİNDEN

Diğer atölyelere katılmak isteyen çocuklar ise Büyükşehir Belediyesi’nin ebelediye.kocaeli.bel.tr adresi üzerinden başvuru yapabilecek.

Bu içerik 22-07-2024 10:32'da eklendi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!