Büyükşehir’den İzmit’te 13 bin metre yol çizgisi

Büyükşehir Belediyesi, İzmit ilçesi Akmeşe-Araman Grup yolunda 13 bin metre yol şerit çizgisi yenileme çalışması yaptı

Büyükşehir’den İzmit’te 13 bin metre yol çizgisi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kırsal köy yolları üzerinde şerit çizgisi yenileme ihtiyacı olan yerlerde yol çizgi aracı ve kendi imkanlarıyla çizgi imalatları yaparak sürüş güvenliği sağlıyor. Bu kapsamda Büyükşehir, İzmit ilçesi Akmeşe-Araman Grup yolunda yol şerit çizgisi yenileme çalışması yaptı. Akmeşe-Araman Grup yolunda çeşitli nedenlerden dolayı eskiyen ve yıpranan yol şerit çizgileri Ulaşım Daire Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekiplerince yenilenerek, yol güvenliği ve konforu sağlandı. Ekipler, 13 bin metre çizgi ve işaretleme çalışması yaptı. Yolun geri kalan kısımlarında da şerit çizgileri yenileme çalışması devam ediyor.

DAHA GÜVENLİ ULAŞIM

Yol güvenliği ve konforu için düzenlenen çalışmalar sonrasında trafik akışı daha sağlıklı olarak gerçekleştirilecek. Ekipler çalışmalarda çevre koşullarına elverişli soğuk yol çizgi boyası kullandı. Özellikle akşam karanlığında şerit çizgilerinin far ışığını geri yansıtması sayesinde sürücülere büyük kolaylık ve gece yol güvenliği sağlandı.

Bu içerik 17-10-2024 12:14'da eklendi.