Büyükşehir’den şoför eğitimleri için yeni bina

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma şoförlerinin gerekli eğitimleri alabilmeleri için Şoför Eğitim Merkezi inşa ediyor

Büyükşehir’den şoför eğitimleri için yeni bina

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma sürücülerinin gerekli eğitimleri alabilmeleri için Şoför Eğitim Merkezi inşa ediyor. Bina tamamlandığında sürücü eğitimleri tek noktadan verilmiş olacak.

SÜRÜCÜ EĞİTİMLERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi toplu taşımada yaşanan sorunları en aza indirmek, hizmet kalitesini arttırmak ve etkili iletişim için her yıl binlerce sürücüye eğitim veriyor. Büyükşehir, şoförlerin kendi alanlarında da eğitim alabilmeleri adına önemli bir adım attı. Toplu taşıma sürücüleri eğitimleri için yeni bir bina inşa ediyor.

 

ŞOFÖR EĞİTİM MERKEZİ

Şoför Eğitim Merkezi, Vinsan tesisleri içerisinde yer alan Trafik Eğitim Parkının alt kısmında inşa ediliyor. 700 metrekare alan üzerine prefabrik yapıdan inşa edilen binada önemli bir ilerleme kaydedildi.

SİMÜLASYON MERKEZİ

Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün projelendirdiği Şoför Eğitim Merkezi içerisinde toplu taşıma şoförlerinin eğitimi için 54 kişilik iki salon ve bir adet simülasyon odası yer alıyor.

Bu içerik 07-08-2024 11:03'da eklendi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!