Dilovası gençliğine hizmet binası

Büyükşehir, Dilovası Diliskelesi Mahallesine hizmet binası inşa ediyor. Hizmet binası çocuklar ve gençlere spor yapma alışkanlığı kazandıracak

“Sporun Başkenti Kocaeli” vizyonu doğrultusunda eğitim kurumlarına spor salonları, amatör kulüplere saha ve malzeme desteği, kentin farklı noktalarına tesisler kazandıran Büyükşehir Belediyesi, spora ve sporcuya olan desteğine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir, Dilovası Diliskelesi Mahallesinde bulunan mevcut halı sahanın yanına hizmet binası kazandırıyor.  Proje kapsamında Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan mevcut halı sahanın yanındaki parsele 114 m2’lik prefabrik yapı inşa edildi. Yapı içerisinde 12 m2’lik idari ofis, 18 m2’lik sınıf ve 54 m2’lik salon bulunuyor.

İLERLEME YÜZDE 90

Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın gözetiminde devam eden “Diliskelesispor Tesisi Hizmet Binası Yapım İşinde” ilerleme oranı yüzde 90 seviyesine ulaştı. Prefabrik dışında kalan alana saha betonu dökerek çevre düzenleme imalatını tamamlayan ekipler, saha betonları ve dış merdivenlerin kaplama imalatlarını da bitirdi.

ELEKTRİK İMALATLARI

Zemin tesviyesinin yapıldığı projede son olarak çevre topuk betonu çitleri ile sahaya giden merdivenler yapıldı. Ekipler şu an yapı içerisinde elektrik imalatlarını yerine getiriyor. Çocuklar ve gençleri spor yapmaya yönlendirmek gibi önemli bir görev üstlenecek “Diliskelesispor Tesisi Hizmet Binası” yakın bir zamanda kapılarını açacak.

İLGİLİ
HİZMET

Gençlik Merkezleri

5 ilçede 6 tesisi ile Gençlik Merkezleri; uzman kadrosu ile gençlere yönelik çok farklı alanlarda zengin bir faaliyet havuzu ile hizmet vermektedir.

Gençlik Merkezleri

7-25 yaş arası herkes bu hizmetten faydalanabilir.

https://kilavuzgenclik.kocaeli.bel.tr/GenclikMerkezleri/Online.aspx linkine tıklayarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Atölyeler

Diksiyon ve Hitabet, Gitar, Piyano, Resim, Robotik Kodlama, Yazarlık, İngilizce, Rehberlik

Etkinlikler

Ödev Destek, Okuma Grupları, Doğa Yürüyüşleri, Gezi-Yorum, Diriliş Kampları, Bi Kitap Bi Konuk

Alikahya Gençlik Merkezi

Alikahya Fatih Mah. Sakıp Sabancı Bulvarı No:79 İzmit

Yuvacık Gençlik Merkezi

Yuvacık Fatih Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cd. No:7 Başiskele

Ulaşlı Gençlik Merkezi

Ulaşlı Yavuz Sultan Selim Mah. Abdulhamit Han Cd. No:48 Gölcük

Karamürsel Gençlik Merkezi

4 Temmuz Mah. Halil Koygun Sk. No:8 K:2 Karamürsel

Ereğli Çıpalı Konak Gençlik Kütüphanesi

Ereğli Mah. Hürriyet Cd. No:59 Karamürsel

Yukarı Hereke Gençlik Merkezi

Yukarı Hereke Mah. Ahmedi Hani Parkı içerisi Kına Sokak No:11 Körfez

Kayıtlar ne zaman açılmaktadır?

Güz dönemi kayıtları Eylül ayında açılmaktadır. Yaz dönemi kayıtları Mayıs ayında açılmaktadır.

Bu içerik 06-07-2024 09:08'da eklendi.