‘’Şehrimizi yatırımlarımızla ilmek ilmek işliyoruz’’

Çayırova’da esnaf ve vatandaşla buluşan Başkan Büyükakın, “Kocaelimize değer katacak işlere imza atıyoruz” dedi

Kocaeli’yi ilçe ilçe gezerek esnaf ve vatandaşlarla buluşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Çayırova Fatih Caddesi esnafıyla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşların sıcak ilgi ve samimi sohbetiyle gerçekleşen birliktelikte Başkan Büyükakın’a, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, Büyükşehir Başkan Vekili Hasan Soba, Büyükşehir Gebze Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve teşkilat yöneticileri eşlik etti.

HERKESİN HAYATINA DOKUNAN HİZMETLER

Fikir ve düşüncelerini dinlediği vatandaşlara çalışmalarla ilgili memnuniyetlerini soran Başkan Büyükakın, ‘‘Eğitimden sağlığa, çevreden ulaşıma, spordan sanata kadar her alanda ürettiğimiz hizmetlerle şehrimizde yaşayan her bir vatandaşımızın hayatına dokunuyoruz. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz iş ve hizmetleri daha da ileriye götürmek için gayretle çalışıyoruz. Kocaelimize değer katacak işlere imza atıyor, şehrimizi yatırımlarımızla ilmek ilmek işliyoruz.” dedi.

“EMANETİ HAKKIYLA TAŞIMAK İÇİN GAYRETLE ÇALIŞIYORUZ”

Kocaeli’yi ilçe ilçe dolaşarak gerçekleştirdiği ziyaretlerle hem çalışmaları yerinde inceleyen hem de sokağın nabzını tutan Başkan Büyükakın, “İlçe ilçe, köy köy dolaşıyorum. Çalışmaları yerinde inceliyor, varsa eksiğimiz bizzat vatandaşlarımızdan dinliyorum. Milletimiz bize bir emanet verdi. Biz yola çıkarken ‘hizmet üreteceğiz’ diyerek söz verdik. Milletimizden aldığımız emaneti hakkıyla taşımak için gayretle çalışıyoruz. Tempomuzu hiç düşürmeden hizmete ve icraata odaklanıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Bu içerik 27-09-2024 12:22'da eklendi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!