SEKA Kâğıt Müzesi’nde sanat dolu bir gün

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sanatseverler için SEKA Kâğıt Müzesi’nde ‘’Dokulu Tuval Boyama Etkinliği’’ gerçekleştirdi

SEKA Kâğıt Müzesi’nde sanat dolu bir gün

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Müzeler ve Kütüphaneler Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘’Dokulu Tuval Boyama Atölyesi’’ etkinliği SEKA Kâğıt Müzesi’nde sanatseverlerin katılımıyla gerçekleşti.

KOCAELİ’DE SANAT HER YAŞTA MÜMKÜN

Seka Kâğıt Müzesi, sanatseverleri bir araya getiren keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. ‘’Dokulu Tuval Boyama Atölyesi’’ etkinliği SEKA Kâğıt Müzesi’nde sanatseverlerin katılımıyla gerçekleşti. Eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen atölyede, katılımcılar tuvallere kendi özgün eserlerini yaratma fırsatı buldu.

ETKİNLİKLER ARTARAK DEVAM EDECEK

SEKA Kâğıt Müzesi’nde gerçekleşen etkinlik katılımcılara hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim sunarken, sanatın ve yaratıcılığın her yaşta insan için ulaşılabilir olduğu bir kez daha kanıtlandı. Katılımcılar, atölye sonunda eserlerini sergilemenin mutluluğunu yaşadı, müze yönetimi de bu tür etkinliklerin devam edeceğini duyurdu. Sanatseverler, gelecekteki atölyeler için sabırsızlanıyor. Instagram: sekakagitmuzesi hesabından etkinlikleri takip edebilirsiniz.

İLGİLİ
HİZMET

SEKA Kağıt Müzesi

SEKA Kağıt Müzesi, bireysel atölye etkinlikleri, okul grup ziyaretleri ve proje hizmetlerini ücretsiz bir şekilde vatandaşa sunmaktadır.

SEKA Kağıt Müzesi

SEKA Kağıt Müzesi'nde neler var?

12 bin 345 metrekare alan üzerine kurulan SEKA Kâğıt Müzesi’nde ziyaretçiler, Cumhuriyet dönemi sanayileşme sürecinde önemli bir yere sahip olan fabrikanın kuruluş sürecinden başlayıp, İzmit’ten Türkiye’ye yayılan kâğıdın hayat hikâyesini görüntüler eşliğinde izleyebilmektedirler.

SEKA Kâğıt Müzesi, ziyaretçiyi odağına alan Türkiye’nin en büyük endüstriyel mirasının müzeye dönüşüm projesidir. Müze, farklı yaş gruplarından oluşan ziyaretçileri için çağdaş bir sergileme yaklaşımıyla unutulmaz bir deneyim sunmaktadır. Müze tüm vatandaşlarımıza açık olup ücretsiz şekilde ziyaret edebilirler.

Adres: Kozluk Mh. Mehmet Ali Kağıtçı Sok. No: 77 İzmit/Kocaeli

Tramvay (Sekapark durağında inerek ulaşılabilir)

Otobüs (Orduevi durağında inerek ulaşılabilir)

Pazartesi - -
Salı 09:00 17:30
Çarşamba 09:00 17:30
Perşembe 09:00 17:30
Cuma 09:00 17:30
Cumartesi 09:00 17:30
Pazar 09:00 17:30

 

  • Kağıt müzesinde atölye, ziyaret ve etkinlikler ücretli mi?
    Hayır. Kağıt müzesinde verilen tüm hizmetler ücretsiz.

 

  • Atölye ve etkinliklere nasıl kayıt olabiliriz?
    Atölye, etkinlik ve grup ziyaret başvuruları https://sekakagitmuzesi.com/ web adresinden alınmaktadır. Anasayfada yer alan başvuru linkine tıklayınız. Yapmak istediğiniz başvuru türünü (bireysel etkinlik başvurusu veya grup ziyaret) seçtikten sonra başvuru formunu doldurup kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. Kayıt tamamlandığında tarafınıza SMS gönderilecektir.
    Atölye kayıtları çarşamba günleri saat 11.00’de yayınlanmaktadır. Atölyeler hafta sonları gerçekleşmektedir.

 

  • Atölyelere hangi yaş aralığındaki kişiler katılım sağlayabilir?
    4-13 yaş arası herkes katılabilir.

0262 332 53 47

Bu içerik 25-10-2024 11:02'da eklendi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!