“Siyonizm, FETÖ gibi tüm küresel sisteme sirayet etmiş”

14. Kocaeli Kitap Fuar’ına katılan gazeteci-yazar Nedim Şener’den Siyonizm’e dikkat çekici benzetme:

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 14.sü düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı’na katılan gazeteci-yazar Nedim Şener, Siyonizme yönelik dikkat çekici bir benzetme yaptı. Siyonizme; FETÖ benzetmesi yapan Şener; “FETÖ zamanında nasıl Türkiye’deki birçok kurumu ele geçirip, sessiz ve sinsice ilerlemişse; Siyonizm de özellikle İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra tüm dünyanın kurumlarını ve tüm küresel sistemi ele geçirerek hâkim olmuştur” dedi.

“SİYONİZM KONUSUNU OKULLARDA DAHİ ÖĞRETMELİYİZ”

Kocaeli Kongre Merkezi’nin Selim Sırrı Paşa Salonu’nda gerçekleşen söyleşiye gazeteci yazar Şener’i yakından takip eden Kocaelili okurları ilgi gösterdi.  Söyleşiyi vatandaşlarla birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekil Berna Abiş ile Yerel Kalkınma Ofis Başkanı Dr. Hasan Aydınlık da izledi.

 “Emperyalistlerin Küresel Oyunlarını Bozan Bölgesel Güç TÜRKİYE” adlı söyleşide konuşan Gazeteci Yazar Nedim Şener, “Bölgemizde yaşanan çatışma ortamı hakikaten Türkiye’yi oraya doğru götürüyor. Biz bunu süreç içerisinde göreceğiz. Baştan beri Ortadoğu’nun yeniden bir paylaşım savaşı yapıldığını görüyoruz. Böyle bir durumda Arap ve İslam ülkelerinin durumu belli. Tarihsel olarak neler yapabilecekleri ortada. Şuanki yönetimlerin zafiyeti belli; dolayısı ile yine tarihte olduğu gibi görev Türk Milletine, Türk Devletine, Türklere düşecek. Şuan oraya doğru gidiyoruz. Şimdi öncellikle küresel oyun nedir ilk önce onu anlatmak lazım. Ben 2021 yılında bir televizyon programında Gazze’ye yapılan bir saldırı sonrasında; ‘yeni bir döneme giriyoruz, Siyonist bir plan var’ demiştim. Bizim bu planları öğrenmemiz gerekiyor. Ortada bir Siyonist plan var ve bu onların çerçevesinde bakmadığımızda olayları ve planlarını anlayamıyoruz. FETÖ’cüler de öyledir. FETÖ’yü karşı cepheden anlamazsınız, onların tarafına geçip öyle anlamanız gerekiyor. Dolayısı ile onlar neye göre hareket ediyorlar onu anlamak gerekiyor. Aslında soykırımcı İsrail Devleti, 100-150 yıl öncesinden planmış bir Siyonist projedir. Bu planın adı da Siyonizm’dir. Biz Siyonizm konusunu okullarda dahi öğretmeliyiz. İsrail ve ona yardım ve suç ortaklığı yapan Yahudi Siyonistler ve Haçlı grubu, bunun içerisinde bir grupta Hristiyan Siyonist grup var. Maalesef içerimizde de olan Müslüman Siyonistler de var. Bunların hepsi ortak bir amaca hizmet eder bir şekilde, bir plan ve strateji yürütüyorlar” şeklinde konuştu.

“SAPIK SİYONİST İDEOLOJİYİ ÇOCUKLARIMIZA ANLATMAMIZ GEREKİYOR”

Gazeteci-Yazar Şener, Siyonizmin ikinci dünya savaşı sonrası bütün küresel sisteme sirayet ettiğine dikkat çekerek, “Politikaya, siyasete ve siyasi kurumlara, bürokrasiye, en önemlisi dünya medyasına, üniversitelere, STK’lara, toplum tüm kesimlerine giriyorlar. Biz 15 Temmuz Darbe Girişimi ile neyi gördük? İnandığımız, güvendiğimiz bütün kurumlar; yargısı, emniyeti, siyaseti, tüm bürokrasisi ele geçirilmiş, nereyi tutsan elinde kalıyor. FETÖ elebaşısının dediği gibi ‘sistemin tüm kılcal damarlarına kadar ele geçireceksiniz’ diyor. İşte Siyonizm tam da bunu yapmış. Ve bütün insanlık uyumuş. Geçenlerde Dışişleri Bakanımız Hakan Fidan, TRT’deki röportajında ‘Amerikan sisteminin en hassas noktalarına kadar Siyonizm sirayet etmiş’ dedi. En sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan, vaat edilmiş topraklar hezeyanı ile Türkiye’nin soykırımcı İsrail tarafından hedef alındığını ve bölücü terör örgütünün de hem Suriye’de hem de Irak’ta aparat olarak kullanıldığını anlattı. Devletin en başındaki bir insanın bunu demesi ile bizim oturup artık dersimizi çalışmaya başlamamız gerekiyor. Siyonist ideoloji denen bu sapık zihniyeti anlamamız, anlatabilmemiz ve çocuklarımıza da anlatabilmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı. Şener söyleşinin sonunda okurlarından gelen sorulara da yanıt verdi.

Bu içerik 07-10-2024 17:54'da eklendi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!