Başkandan “huzur” dolu iftar

Karaosmanoğlu, Huzurevi´ndeki dostları ile Antikkapı´da iftar yaptı

Ramazan ayında iftarını, lüks sofralar yerine Kocaeli`ni dolaşarak, dar gelirli ailelerin evlerinde açmayı tercih eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dün akşam  her zaman büyük önem verdiği huzurevi sakinleriyle bir kez daha buluştu. Başkan Karaosmanoğlu eşi Behiye Karaosmanoğlu ile birlikte Kocaeli Merkez Huzurevi sakinlerine Antikkapı Restaurant`ta iftar yemeği verdi. Yemeğe Kocaeli Valisi Erdal Ata ile eşi Nazan Ata da katıldı.

KAPIDA KARŞILADI
Misafirlerini kapıda ellerini öperek karşılayan Başkan Karaosmanoğlu, yaşlı dostlarının masalara yerleşmesi ile de bizzat yakından ilgilendi. Karaosmanoğlu, iftar yemeğinin yenmesinin ardından yine tek tek masaları dolaşarak misafirleriyle sohbet etti. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Huzurevi Müdürü Olcay Taştan`a huzur evi sakinlerinin kendilerinden herhangi bir isteği olup olmadığını sordu. Taştan, Büyükşehir Belediyesi`nin kendileriyle her zaman yakından ilgilendiğini belirterek, özellikle yapılan sağlık taramalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

TEK TEK VEDALAŞTI
Yemeğin bitmesinin ardından Karaosmanoğlu, konuklarını yine kapıya kadar uğurladı, onlarla tek tek vedalaştı. Huzurevi sakinleri de, başkanın kendilerini her zaman hatırlamasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.


Başkan Karaosmanoğlu`nun iftar yemeğine Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk ve eşi Güler Köktürk, ile Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice ve eşi Nesri Yenice de katıldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!