Gebze´nin 3 caddesi için ihale tamam

Ortak Kazı Programı çerçevesinde alt yapı sorunu ortadan kaldırılacak

Gebze`nin yıllardır hizmet gitmemiş, her kış çamur deryası içinde yüzen 18 merkez caddesini başlatacağı ortak kazı programıyla yakın markajına alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu nedenle start verdiği ihale sürecine dün devam etti.

Y.BAĞDAT, İ.UZUNER, M.A.ERSOY
Geçen hafta Atatürk, İsmet Paşa, İstanbul ve Hükümet Caddelerinin ortak kazı yapım ihalesini gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Yeni Bağdat, İlyas Uzuner ve Mehmet Akif Ersoy Caddeleri için de ihaleye çıktı. Söz konusu caddelerde yapılacak olan çalışmalar için yine 5 firmadan teklif gelirken, en düşük teklifi 6 milyon 844 bin YTL ile Fermak İnşaat, en yüksek teklifi ise 8 milyon 787 bin YTL ile Eka İnşaat verdi.
İhale sonucu, teklif dosyalarının incelenmesinden sonra açıklanacak. Çalışmalar ise müteahhit firmaya yer tesliminden sonra start alacak.

FİRMALAR                 TEKLİFLERİ
Fermak İnşaat          6 milyon 844 bin 830 YTL