Gebze´ye güzellik operasyonu

Büyükşehir Belediye Başkanı Gebze turunda çalışmaları yerinde inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, haftanın iki günü çalıştığı Gebze`de dün çalışmaları yerinde inceledi. Sabahın erken saatlerinde başlayan gezi sırasında, ilçenin güzelleştirilmesi için park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü`ne talimat veren Karaosmanoğlu, görsel kirliliğin ortadan kaldırılmasını istedi.

AĞAÇLANDIRMA YAPILACAK
Gebze`nin kendileri için ayrıcalığı olduğunu belirten Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, bu amaçla haftanın iki gününü bu ilçeye ayırdığını söyledi. 5 gün Kocaeli ve diğer ilçelerde, 2 gün Gebze`de çalışan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Maalesef Gebze`de alt yapı, ulaşım ve görsel kirlilik önemli sorunlar. Projelerimizi hazırlattık. 100 trilyon liralık yatırım dilimi içinde Gebze hak ettiği hizmeti alacaktır” dedi. Gebze`nin Sonbahar`da ağaçlandırılacağını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, yapılan çalışmaları bizzat kendisi denetledi.

HER TARAF YEŞİLLENECEK
Kocaeli`nin yeşil dokusuna önem verdiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “D-100 Karayolu Avrupa`ya açılan bir yol.  Bu nedenle Eskihisar-İstanbul ile Eskihisar-Gebze arası otoban gişelerine kadar 100 kişilik ekiple temizlenip, yeşillendiriliyor. Çalışmalar şehir içinde de sürüyor. Bu çalışmalarda 500 bin metrekarelik bir alan otomatik olarak sulanacak. Gebze`de görsel kirlilik artık görmek istemiyorum” talimatını verdi.
Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, alt ve üst yapının yanı sıra, görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılmasının önemli olduğunu belirtti. Alt yapısı sorunsuz bir kentin bu haliyle yeterli olmadığını belirterek, “Çevre çok önemli bir unsur. Biz kentimizin kusursuz olmasını istiyoruz. Hem alt yapısı, hem çevresi sorunsuz olsun istiyoruz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!