İSU, SEKA transferleriyle İZGAZ´ı yendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Yan Kuruluşları halı saha futbol turnuvası dün akşam oynanan final maçıyla sona erdi.

B grubunun ilk karşılaşmasında İZGAZ`ı 7-4 mağlup eden İSU, final maçını da ise SEKA`dan gelen transferlerle 3-1 kazanıp şampiyonluğa ulaştı. Turnuvanın 3. lüğünü ise, Antikkapı`yı 5-4 yenen Fen İşleri takımı elde etti.

BÜYÜKŞEHİR`E YAKIŞIR BİR FİNAL OLDU
B grubunda mücadele eden İZGAZ ve İSU takımları arasında oynanan final karşılaşmasını büyük bir seyirci kitlesi izledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun da izlediği final müsabakasını, AK Parti İl Başkanı Fikri Işık, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, İştirakler Daire Başkanı Kemal Altunel, İSU Genel Müdürü Mustafa Sarıgül, Antikkapı ve Altınnal Genel Müdürü Fahrettin Kandemir, Gençlik ve Spor Daire Başkanı Nurettin Arıcan, Satın alma Daire Başkanı Ercüment Yıldırım, İZGAZ Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun, İZGAZ eski genel müdür yardımcısı Muvaffak Çiğ, İdari İşler Daire Başkan Vekili Halit Bostancı ve çok sayıda belediye çalışanı izledi.  İSU ile İZGAZ B grubunun ilk maçında karşılaşmayı İSU büyük çekişme sonrasında 7-4 kazanmıştı. İzleyenlerin erken final diye adlandırdıkları bu karşılaşma sonrası takımlar bu kez de final karşılaşmasında kozlarını paylaştı. Büyük çekişme içerisinde geçen final karşılaşmasında tecrübesini sahaya yansıtan İSU karşılaşmayı 3-1 kazanarak şampiyonluğa adını yazdırdı.

BAŞKANDAN KALECİYE AFERİN
Final karşılaşmasını izleyen Başkan Karaosmanoğlu, İZGAZ`ın 43 yaşındaki başarılı file bekçisi İrfan Taban`ın yaptığı başarılı kurtarışlar sonrasında, “Aferin kaleci seni Kocaelispor`a alalım” sözleri ile izleyenler tarafından tebessümle karşılandı.

“KAZANAN KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR OLMUŞTUR.”
A grubunda ilk iki sırayı elde edip yarı final karşılaşmasında elenen Antikkapı ve Fen İşleri takımları 3. lük için mücadele etti. Baştan sona büyük çekişme içinde geçen karşılaşmayı Fen İşleri takımı 5-4 kazandı. Bu karşılaşmada 2 gol atan Antikkapı`nın golcü futbolcusu Oral Okçu ise, gol sayısını 17`ye yükselterek turnuvanın gol kralı oldu. Final karşılaşması sonrasında ödül töreni yapıldı. Şampiyonluğa ulaşan İSU takımına 1.lik kupasını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu verdi. Karaosmanoğlu, final karşılaşmasının Büyükşehir Belediyesine yakışır bir final olduğunu belirterek, “Gerçekten güzel bir karşılaşma oldu. En önemlisi hiçbir sakatlık olmadan, centilmence bir mücadele oldu. İki takımda bizden. Bu karşılaşma sonrasında kazanan Kocaeli Büyükşehir olmuştur.” dedi. İkinci olan İZGAZ takımının kupasını ise, İZGAZ`ın eski Genel Müdür Yardımcısı, BOTAŞ BİL şirketinin yeni Genel Müdürü Muvaffak Çiğ verdi. Turnuvada 3.lüğü elde eden Fen İşleri takımı ise kupasını Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş`tan aldı. Turnuvanın en centilmen takım seçilen Belde A.Ş. takımı ise kupasını AK Parti İl Başkanı Fikri Işık`ın elinden aldı. Antikkapı takımından 17 golle gol krallığına ulaşan Oral Okçu`ya ise, İSU Genel Müdürü Mustafa Sarıgül tarafından spor ayakkabı hediye edildi.

İSU  3 - İZGAZ  1
Hakem: Abdurrahman Polat
İSU: Haluk Engin ***, İsmail Yaşlak **** (Savaş Topal ***), Akif Aslan **** (Tuncay Adamoz***), Tamer Yiğit ****, Ogün Aktop ****, Erdinç Tuğralı ****
İZGAZ: İrfan Taban ****, Şenol Seymen ** (Ersin Erseçkin **), Murat Kaçar ***, İsmail Serim ***, Aykut Kapusuz ***, Hasan Gülmüş **(Adem Genç **) (Taner Çakırer **)
Goller: İsmail Yaşlak (2),Erdinç Tuğralı, Adem Genç
Sarı Kart: Akif Arslan

FEN İŞLERİ 5    -  ANTİKKAPI 4
Hakem: İdris İnce
FEN İŞLERİ:  Muzaffer Karakoç***,  Aydın Karamak****, İsmail Baki ***, Fatih Sirmen ****, Tuncay Kulaksız *** (Selahattin Ceyhan***), Barış Ilgar *** (Güray Öğren ****)
ANTİKKAPI: Gökhan Genç ***,Salih Erel ***,Ferhan Seymen** (Yasin Türedi **), Hakan Sarıkaya **, Oral Okçu ****,Gökhan Sevil ***
Goller: Güray Öğren (2), Oral Okçu (2) İsmail Baki, Fatih Sirmen, Selahattin Ceyhan, Ferhan Seymen, Fatih Sarıkaya
Sarı Kart: Gökhan Genç

Bizi;
sosyal medyada takip edin!