KO-MEK EĞİTİMİ IŞIK TUTUYOR

KO-MEK eğitiminin toplumsal dönüşüme ve ekonomiye alt yapı oluşturduğu kaydedildi

KO-MEK EĞİTİMİ IŞIK TUTUYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları, kurs idarecileri ve yardımcıları için düzenlediği hizmet içi eğitim seminerinde 2007–2008 öğretim yılı birinci döneminin değerlendirmesini yaptı. M.Alipaşa Kurs Merkezinde düzenlenen toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Sait Karaçorlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım, KO-MEK yöneticileri ile kurs merkezi idarecileri ve yardımcıları katıldı. KO-MEK yetkililerinin Kurs İdarecileriyle karşılıklı görüş alışverişi yaptığı seminerde KO-MEK’te verilen eğitimin toplumsal dönüşüme ve ekonomiye alt yapı oluşturduğu kaydedildi.