Minik eller fidanları toprakla buluşturdu

İzmit Yahya Kaptan Anakuçağı Anaokulu öğrencileri, Gündoğdu dolgu alanına 200 adet Toros Sediri ağaç dikti

Minik eller fidanları toprakla buluşturdu

Yeşile ve doğaya önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı özellikle çocuklarda ve gençlerde, ağaç dikiminin özendirilmesi ve doğanın korunması bilincinin oluşturulması için fidan dikim etkinlikleri düzenliyor. Gelen talep doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi’nin katkısıyla Yahya Kaptan Ana kucağı Anaokulunun 160 öğrencisi, İzmit Gündoğdu dolgu alanında fidan dikti.      

200 ADET FİDAN DİKTİLER
İzmit Yahya Kaptan Ana kucağı Anaokulu tarafından gelen talep üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Gündoğdu Dolgu Alanı 2’de ağaç dikim etkinliği düzenledi. Anaokulu öğrencileri, aileleri ve öğretmenleriyle birlikte 200 Toros Sediri fidanını toprakla buluşturdu. Etkinliğe ilgi gösteren öğrenci ve ailelerin mutluluğu ve heyecanı ise gözlerden kaçmadı.

MİNİKLERE AĞAÇ VE DOĞA SEVGİSİ KAZANDIRILIYOR
Gençlerin ve çocukların daha yetişme çağında ağaç ve doğa sevgisi kazanması, sonraki yaşamlarında ağacı ve doğayı korumalarında büyük bir etken oluşturuyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’de okullardan ve STK’lardan gelen talep üzerine fidan temin ederek, şehrin uygun yerlerinde ağaç dikim etkinlikleri düzenliyor. Düzenlenen etkinliklerde hem yeşillendirme çalışması yapılıyor hem de vatandaşların bilinçlenmesi sağlanıyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!