Soğuk havada sıcak konser

Savni Sami Özer´in Tasavvuf konserine, soğuk havaya rağmen ilgi büyüktü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle Doğu Kışla`da kurulan dev çadırda, dün akşam müzik ziyafeti yaşandı. Kocaeli`nin tüm ilçelerinde konser veren Türk Tasavvuf ve Sanat müziğinin güçlü yorumcusu Savni Sami Özer, birbirinden güzel parçalarla izleyenlerin içini ısıttı.

KOCAELİ SEYİRCİSİ HEDİYEDİR
Ramazan ayı boyunca Kocaeli`nin ilçelerinde konser veren usta yorumcu, İzmit`te de konser verdi. Çadırdaki çocuk eğlencelerinin ardından sahne alan Özer, tasavvuf müziği eşliğindeki eserleri başarıyla icra etti. İlk eserin ardından seyircilere yönelik kısa bir konuşma yapan Özer, geçen yıl da Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Kocaeli`ne geldiğini söyledi. Kocaeli seyircisinin iyi bir tasavvuf müziği dinleyicisi olduğunu kaydeden Savni Sami Özer, soğuk havaya rağmen çok sayıda kişinin kendisini izlemeye gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özer, “Kocaeli`ne gelmekten dolayı son derece mutluyum. Soğuk havaya rağmen beni büyük bir zevkle dinleyen Kocaeli halkı, benim için en büyük hediyedir” dedi.

DİNLEYENLER DE EŞLİK ETTİ
Ağırlıklı olarak “Ey Allahım 1-2-3” adlı albümlerinden eserler seslendiren sanatçı, Türk Sanat müziği eserlerini de büyük başarıyla yorumladı. Usta yorumcunun bazı parçalarına dinleyenlerin de eşlik etmesi, havanın soğuk olmasına rağmen, çadırda sıcak rüzgarların esmesine neden oldu.
İzleyenlerin büyük keyifle dinlediği konserin sonunda kürsüye çıkan Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Kültür Daire Başkanı Sait Karaçorlu, Özer`e Büyükşehir Belediyesi adına plaket ve çiçek takdim etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!