“Sosyal sorumluluk projelerine ayrı bir önem veriyoruz”

Başkan Büyükakın, “STK’larımızla birlikte kentimizin ve ülkemizin insanlarına hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Sosyal sorumluluk projelerine ayrı bir önem veriyoruz” ifadelerini sarf etti

“Sosyal sorumluluk projelerine ayrı bir önem veriyoruz”

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner, Türk Eğitim Vakfı Kocaeli Şubesi Başkanı Derya Kurt ve Ekolojik Yaşam Derneği Başkanı Mustafa Tengerek ile beraberindeki heyetleri makamında konuk etti. Her fırsatta sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Başkan Büyükakın, yönetim süreçlerine katılımda STK’ların önemine değindi. Gençlik hizmetlerinden vakıf çalışmalarına, eğitimden sosyal projelere kadar birçok alanda çalışma yapan sivil toplum kuruluşlarının önemli bir misyona sahip olduğunu vurgulayan Başkan Büyükakın, “STK’larımızla birlikte kentimizin ve ülkemizin insanına hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Sosyal sorumluluk projelerine de ayrı bir önem veriyoruz” dedi.

CEM VE TEV VAKFINI AĞIRLADI
Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner’in gerçekleştirdiği nazik ziyareti için beraberindeki heyete teşekkür eden Başkan Büyükakın, Darıca ve Gebze Mudurnu Tepe’deki Cem Evleri’nin inşaatındaki son durumları hakkında konuklarından bilgi de aldı. Türk Eğitim Vakfı Kocaeli Şubesi Başkanı Derya Kurt ise yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Büyükakın’ı bilgilendirirken, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte sosyal projeler üretmek istediklerini de görüşmede dile getirdi. Çocuklara ve gençlere dönük projeler ürettiklerini, Kocaeli’nin her köşesine ulaştıklarını söyleyen Başkan Büyükakın, “Gençlerimizin talep ve önerilerine cevap vermek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Eğitimlerinden sosyal alanlardaki aktivitelerine kadar neslimizi destekliyoruz” şeklinde konuştu.

“BİLİMSEL ÇALIŞMALARA KATKI SUNACAĞIZ” 
Ekolojik Yaşam Derneği Başkanı Mustafa Tengerek ve beraberindeki heyetle olan birlikteliğinde de eko turizm, perma kültür, sürdürülebilir tarım ve diğer birçok başlıktaki konuları ele alan Başkan Büyükakın, tarımdaki bilimsel çalışmaların yanı sıra gelecek kuşaklara aktarılacak doğru tarım anlayışının da önemine değindi. Bunun için ortak çalışma ve projeler üretilmesi konusunda iş birliklerinin önemini dile getiren Başkan Büyükakın, “Bu konuda eğitim programları başta olmak üzere her konudaki bilimsel çalışmalara katkı sunacağız. Bu çok ama çok önemlidir” diyerek sözlerini tamamladı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!