Yan yollara neşter vuruluyor

Dilovası´nda kamyon yolu, Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası`nda kamyon yolu olarak bilinen ve insanın bile güçlükle yürüdüğü, zaman zaman eylem yaptığı yan yolu asfaltlıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, vatandaşı bu çileden kurtarmak ve toz bulutunu ortadan kaldırmak için ilk etapta yolu düzeltip, mıcır dökerek çevreyi tozdan kurtardı.

SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yıllardır birikmiş ve kangren haline gelen tüm sorunları tek tek çözüyor. Kocaeli`nin Gebze ilçesine bağlı Dilovası Beldesi`nde kamyon yolu olarak bilinen yan yol,  yazın tozundan, kışın çamurundan geçilmez duruma gelmişti. Bölgede yaşayan vatandaşların özellikle kamyonların kullandığı bu yolda zaman zaman yolu keserek, eylem yapmasına rağmen, bu güne kadar soruna çözüm bulunmadı. Büyükşehir Belediyesi, yol kenarında evi bulunan vatandaşları yıllardır bekleyen bu çileden kurtarmak için çalışmaları hızlandırdı. Yol iş makineleri ile düzeltilip, tamamı mıcır dökülerek, toz bulutundan arındırıldı. 

BÜYÜKŞEHİR`E TEŞEKKÜR
Dilovası`nı Çerkeşli Köyü`ne bağlayan 4 kilometre uzunluğundaki yan yolda Fen İşleri Müdürlüğü`ne bağlı ekipler, kamyonlarla çakıl dökerek, yolun alt yapısını hazırlıyor. Alt yapı çalışması tamamlandıktan sonra da yol asfaltlanacak. Bölge sakinleri yapılan çalışmaları çok yakından takip ederken  Büyükşehir Belediyesi yetkililerini kutladılar. Vatandaşlar kamyon yolunda çalışmanın başlamasına inanamadıklarını belirterek,  “Yıllardır sesimizi duyuramadık. Bizlere bakan bile olmadı. Büyükşehir Belediyesi`nin bizleri adeta canımızdan bıktıran yolumuza el attığı için binlerce teşekkür ediyoruz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!